Суп гороховий з індичкою ЇDLO, 60 г
Суп гороховий з індичкою ЇDLO
Суп гороховий з індичкою — класична страва, популярна серед поціновувачів домашньої їжі. Існує безліч рецептів горохового супу, але всі вони потребують часу на замочування та відварювання гороху і приготування мʼяса. Бренд ЇDLO пропонує свою сучасну інтерпретацію горохового супу з мʼясом, створену з оглядом на шалений ритм нашого життя. Тонке поєднання індичого філе, пюре з гороху, тушкованої моркви, цибулі та спецій, запаковане в ергономічний термопакет — все це дозволяє насолодитися неперевершеним смаком горохового супу з індичкою будь-де та будь-коли.
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: горохове пюре сушене (67%), індиче філе варене сублімоване (15%), цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, кріп сублімований, часник сушений, куркума, морська сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики супа ЇDLO
- Маса нетто: 60 г
- Маса порції: 400 г
- Енергетична цінність: 46,8 / 187,3 Ккал
- Білки: 4,3 / 17,3 г
- Жири: 0,3 / 1,2 г
- Вуглеводи: 7,1 / 28,4 г
- Термін придатності: 2 роки



