Сублімоване яблуко слайси Panfruit Organic Apple 20 г
Сублімоване яблуко слайси Panfruit Organic Apple 20 г
Сублімоване яблуко – це натуральний та поживний смаколик для миттєвого приборкання голоду і спраги. Продукт здоров’я наділений вітамінами A, B, С, К та макро- і мікроелементами (калій, мідь, марганець), які закривають вагому частину добової потреби в цих речовинах.
Скибочки сублімованого яблука сподобаються прихильникам не лише корисного, але і хрусткого. Оскільки вони мають ніжну та водночас хрумку структуру. Білій м’якоті сублімованих яблук притаманна ніжно-карамельна скоринка, яка здатна вразити всіх, хто її скуштує. Щоб насолодитися не лише смаком, а й зберегти якнайбільше поживних речовин, фрукти сублімуються разом зі шкіркою. Натуральним сублімованим яблукам властивий оригінальний ніжний аромат, при вживанні яких розкривається насичений та яскравий смак. Кожна роздільна скибочка з добірних плодів наділена природньою солодкуватістю та виразною кислинкою.
Як виробляється?
Сублімація від Панфрут — це інноваційний спосіб сушіння свіжих ягід, фруктів та овочів із збереженням корисних, смакових та ароматичних характеристик продуктів. Щоб зробити сублімоване яблуко, наші фермери проконтролювали якість вирощених фруктів, а старанні технологи відібрали та заморозили натуральні плоди. Потім дбайливо їх висушили випаровуючи всі кристали води. Так з’явився органічний, хрусткий та поживний смаколик. Скуштувавши всього 15 грамів сублімованого яблука, ви з’їдаєте майже 200 грамів натурального продукту. Наші сублімати зберігають 97% корисних властивостей до 15 років.
Що в ньому корисного?
Сублімоване яблуко від Панфрут зберегло майже всі поживні речовини, що характерні свіжим плодам. Сушені плоди наділені вітамінами А, В, C, PP та мінеральними речовинами (цинк, калій, кальцій, залізо, фосфор, йод). Наявність вуглеводів, клітковини та пектинів у складі яблука забезпечать вас енергією і тривалим відчуттям ситості. Регулярне споживання яблук сприяє злагодженій роботі шлунково-кишкового тракту, запобігає м’язовому виснаженню та підвищує рівень гемоглобіну.
Як краще смакувати?
Любителі снеків вживають сублімоване яблуко як самостійну страву, оскільки продукт чудово втамовує голод і спрагу. Сублімат з натуральних плодів традиційно поєднується із всіма різновидами сухих сніданків (мюслі, вівсянка, домашня гранола), також його використовують для приготування десертів, випічки та холодних закусок. Сублімований фрукт цікаво урізноманітнить класичні чізкейки, пироги з корицею чи ароматні млинці. А ще, сублімовані яблука підходять для приготування узварів, компотів та інших вітамінних напоїв.
Склад: яблуко сублімоване органічне 100%
на 100 г | на 20 г | % Денної норми* | |
Вуглеводи | 86,0 г | 17,0 г | 3,6 % |
Цукри | 65,0 г | 13,0 г | 2,92 % |
Клітковина | 12,0 г | 2,0 г | 0,62 % |
Білок | 4,0 г | 1,0 г | 0,2 % |
Сіль | 0 г | 0 г | 0 % |
Жири | 0,1 г | 0,02 г | 0,02 % |
Насичені жири | 0 г | 0 г | 0 % |
Холестерин | 0 г | 0 г | 0 % |
Натрий | 32,0 г | 6,4 г | 0,48 % |
Доданий цукор | 0 г | 0 г | 0 % |
Вітамін А | 67,0 мг | 13,4 мг | 1,5 % |
Вітамін С | 20,0 мг | 4,0 мг | 4,44 % |
Кальцій, Ca | 16,0 мг | 3,2 мг | 0,4 % |
Залізо, Fe | 1,0 мг | 0,2 мг | 0 % |
Енергетична цінність | 1465 кДж | 293 кДж | 3,35 % |
Енергетична цінність | 350 ккал | 70 ккал | 3,35 % |
* рекомендована добова норма споживання 2000 kcal (ккал) в день для загального харчування
Увага! Не вживати у випадку харчової непереносимості.