Сублімоване манго слайси Panfruit Freeze-Dried Mango 25 г
Сублімоване манго слайси Panfruit Freeze-Dried Mango 25 г
Сублімований манго — натуральний снек з виразним тропічним ароматом. Природною солодкістю і неповторним освіжаючим післясмаком. Ідеально підходить як для самостійних перекусів, так і для надання нотки екзотики вашим улюбленим стравам. Крім того, сублімований манго легкий, що робить його чудовим вибором для туристів, кемперів та інших любителів активного відпочинку
Скибочки манго крихкі та ніжні, з пористою текстурою. Оскільки сублімація зберігає природні пігменти, манго має яскраво-помаранчеве забарвлення, однорідне по всій скибці. Пахне як стиглий манго, із квітковими відтінками. Аромат яскравий та інтенсивний. Смак сублімованого манго такий, як у свіжого. Це ідеальний баланс солодкості та терпкості, що робить його універсальним інгредієнтом у різноманітних стравах, від солодких до пікантних.
Як виробляється?
Сублімація від Панфрут — це інноваційний спосіб сушіння свіжих ягід, фруктів та овочів із збереженням корисних, смакових та ароматичних характеристик продуктів. Щоб зробити сублімований манго, наші старанні технологи відібрали та заморозили натуральні плоди. Потім дбайливо їх висушили випаровуючи всі кристали води. Так з’явився органічний, хрусткий та поживний смаколик. Скуштувавши всього 15 грамів сублімованого манго, ви з’їдаєте майже 200 грамів натурального продукту. Наші сублімати зберігають 97% корисних властивостей до 15 років.
Яка користь?
Ліофілізований манго багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему та допомагає виробленню колагену. Містить вітамін А, який дбає про здоров’я очей, і клітковину, яка сприяє травленню. Крім того, це хороше джерело антиоксидантів, які допомагають захистити організм від пошкодження вільними радикалами. У сублімованому манго мало калорій і жиру, що робить його корисним варіантом перекусу.
Як краще смакувати?
Сублімований манго вживають самостійно або додають в різноманітні страви для тропічного відтінку. Манго чудово поєднується з йогуртом, гранолою та вівсянкою на сніданок. Його можна використовувати як начинку для смузі-боулів або морозива. Його додають до випічки, наприклад, в тісто для кексів чи пирогів. З ним готують пікантні страви, такі як смажене фрі, курка каррі, салати. Фруктовий сублімат підійде всім, хто хоче зручно перекусити, включити більше фруктів у свій раціон, але має труднощі з доступом або зберіганням свіжих плодів.
Склад: манго сублімоване 100%
на 100 г | на 25 г | % Денної норми* | |
Вуглеводи | 91,0 г | 22,75 г | 6,6 % |
Цукри | 66,0 г | 16,5 г | |
Клітковина | 7,1 г | 1,77 г | 3,4 % |
Білок | 3,57 г | 0,89 г | 0,92 % |
Сіль | 0 г | 0 г | 0 % |
Жири | 0 г | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 г | 0 % |
Доданий цукор | 0 г | 0 г | 0 % |
Вітамін С | 1040 мг | 260 мг | 5,5 % |
Енергетична цінність | 1643 кДж | 411 кДж | |
Енергетична цінність | 393 ккал | 98,25 ккал |
* рекомендована добова норма споживання 2000 kcal (ккал) в день для загального харчування
Увага! Не вживати у випадку харчової непереносимості.