Сублімована лохина ціла Panfruit Organic Blueberry 25 г
Сублімована лохина ціла Panfruit Organic Blueberry 25 г
Цільні ягідки сублімованої лохини – натуральні ласощі, які знаходяться на вершині користі. У їхньому складі містяться вітаміни А, С, Е, РР, К1 та важливі мінерали, які живлять всі клітини організму, підвищують гостроту зору та рівень стресостійкості.
Завдяки делікатному процесу сублімації плоди органічної лохини набули ніжну хрусткість та легкість. Цілі ягідки зберегли свою округлу форму, максимальну поживність та оригінальний смак. Просто відкрийте упаковку та насолоджуйтесь з користю у будь-який сезон. Сублімована лохина має природнє забарвлення індиго, подекуди із сизуватим відтінком (димчасто-голубим). Пахне лагідним ароматом зрілих ягід, ідентично свіжим плодам. Смакує в міру солодко з ледь помітною кислинкою.
Як виробляється?
Сублімація від Панфрут — іце інноваційний спосіб сушіння свіжих ягід, фруктів та овочів із збереженням корисних, смакових та ароматичних характеристик продуктів. Щоб зробити сублімовану лохину, наші фермери проконтролювали якість вирощених ягід, а старанні технологи відібрали та заморозили натуральні плоди. Потім дбайливо їх висушили випаровуючи всі кристали води. Так з’явився органічний, хрусткий та поживний смаколик. Скуштувавши всього 15 грамів сублімованої лохини, ви з’їдаєте майже 200 грамів натурального продукту. Наші сублімати зберігають 97% корисних властивостей до 15 років.
Що в ній корисного?
Сублімована лохина в Україні швидко набирає популярність через її класифікацію, як «суперфуд». У ягодах присутня велика кількість пектинових речовин, органічних кислот (яблучна, лимонна), вітамінів А, С, РР, Е та К1. Завдяки чималому вмісту магнію, лохина забезпечить злагоджену роботу нервової системи та підвищить рівень стресостійкості. А ще, ягода з чагарників зменшує ризик захворювань органів зору та шкірні висипання.
Як краще смакувати?
Сублімовану лохину можна вживати як окремо, так і в комбінації зі звичними стравами. За смаковими властивостями ягоди чудово поєднуються з солодкими кашами, випічкою та десертами на сметанній основі. Лохиною можна задекорувати традиційний «Віденський торт», обсипати ягодами Льєжські вафлі чи панкейки. Сублімат з лохини додають до натурального йогурту та використовують в приготуванні ягідно-фруктових чаїв. Варто зазначити, що жодний сублімат Панфрут не потребує додаткової термічної обробки та одразу готовий до вживання.
Склад: сублімована органічна лохина 100%
на 100 г | на 20 г | % Денної норми* | |
Вуглеводи | 82,2 г | 16,44 г | 3,6 % |
Цукри | 7,3 г | 1,46 г | 2,92 % |
Клітковина | 0,9 г | 0,18 г | 0,62 % |
Білок | 0,7 г | 0,14 г | 0,2 % |
Сіль | 0 г | 0 г | 0 % |
Жири | 0,1 г | 0,02 г | 0,02 % |
Насичені жири | 0 г | 0 г | 0 % |
Холестерин | 0 г | 0 г | 0 % |
Натрий | 32,0 г | 6,4 г | 0,48 % |
Доданий цукор | 0 г | 0 г | 0 % |
Вітамін А | 67,0 мг | 13,4 мг | 1,5 % |
Вітамін С | 20,0 мг | 4,0 мг | 4,44 % |
Кальцій, Ca | 16,0 мг | 3,2 мг | 0,4 % |
Залізо, Fe | 1,0 мг | 0,2 мг | 0 % |
Енергетична цінність | 1427 кДж | 285 кДж | 3,35 % |
Енергетична цінність | 341 ккал | 68,2 ккал | 3,35 % |
* рекомендована добова норма споживання 2000 kcal (ккал) в день для загального харчування
Увага! Не вживати у випадку харчової непереносимості.