Сублімована груша слайси Panfruit Organic Pear 20 г
Сублімована груша слайси Panfruit Organic Pear 20 г
Сублімована груша — натуральний смаколик з ніжним золотистим відтінком і неземною текстурою, яка, здається, кидає виклик гравітації. Зовнішній вигляд кожної скибочки натякає на соковиту солодкість усередині. Кожен шматочок зберіг весь природний смак, колір і поживні властивості свіжих плодів. Тонка солодкість ліофілізованої груші здатна підсилити смак як солодких, так і солоних страв.
Стан сублімованої груші крихкий. Консистенція легка та повітряна, що робить її веселою та приємною закускою як для дітей, так і для дорослих. Забарвлення залежить від типу груші, яка використовується, але вона завжди зберігає природний відтінок блідо-жовтого або зеленого кольору. Аромат сублімованих грушевих чипсів ніжний, привабливий та оригінальний, навіває спогади про прохолодні осінні дні та свіжозібрані фрукти. Сублімована груша природно солодка, з ледь терпким присмаком, характерним для свіжих груш.
Як виробляється?
Сублімація від Панфрут — це інноваційний спосіб сушіння свіжих ягід, фруктів та овочів із збереженням корисних, смакових та ароматичних характеристик продуктів. Щоб зробити сублімовану грушу, наші старанні технологи відібрали та заморозили натуральні плоди. Потім дбайливо їх висушили випаровуючи всі кристали води. Так з’явився органічний, хрусткий та поживний смаколик. Скуштувавши всього 15 грамів сублімованої груші, ви з’їдаєте майже 200 грамів натурального продукту. Наші сублімати зберігають 97% корисних властивостей до 15 років.
Яка користь?
Груші є хорошим джерелом харчових волокон, вітаміну С і антиоксидантів. Процес сублімації зберігає ці поживні речовини, що робить продукт чудовим вибором для тих, хто шукає здоровий перекус. Клітковина в грушах допомагає регулювати травлення та знизити рівень холестерину, а антиоксиданти захистити клітини від пошкодження, спричиненого вільними радикалами.
Як краще смакувати?
Сублімованими грушами варто насолоджуватися самостійно, або додавати у вівсянку чи йогурт для поживного сніданку, а також використовувати як начинку для тортів (бісквітів, чізкейків тощо). Фрукт застосовують як декоративний елемент на тортах або вмішують у тісто для рівномірного розподілу смаку. Серед популярних рецептів тортів, які включають ліофілізовану грушу, це грушевий і мигдальний пиріг, перевернутий пиріг з грушею та пиріг з грушею та імбиром. Грушевий сублімат добре поєднується з горіхами, сиром і м’ясними виробами. Грушу додають в соуси та маринади для м’яса, різноманітні салати.
Склад: груша сублімована органічна 100%
на 100 г | на 20 г | % Денної норми* | |
Вуглеводи | 83,3 г | 16,6 г | 4,5 % |
Цукри | 50,2 г | 10,0 г | |
Клітковина | 16,7 г | 3,3 г | 4,7 % |
Білок | 2,6 г | 0,65 г | 0,72 % |
Сіль | 0 г | 0 г | 0 % |
Жири | 0 г | 0 г | 0 % |
Насичені жири | 0 г | 0 г | 0 % |
Холестерин | 0 г | 0 г | 0 % |
Доданий цукор | 0 г | 0 г | 0 % |
Вітамін С | 600,0 мг | 120,0 мг | 45,9 % |
Енергетична цінність | 1392 кДж | 278 кДж | |
Енергетична цінність | 333 ккал | 66,6 ккал |
* рекомендована добова норма споживання 2000 kcal (ккал) в день для загального харчування
Увага! Не вживати у випадку харчової непереносимості.