Сублімована черешня ціла Panfruit Sweet Sour Cherry 25 г
Сублімована черешня ціла Panfruit Sweet Sour Cherry 25 г
Завдяки сублімації, черешні Панфрут отримали ще більш яскравий смак та аромат. Вони зберегли рекордний запас вітаміну С, важливі мінерали та органічні кислоти. Споживання цих ягід позитивно впливає на здоровий сон, імунну та нервову системи.
Сублімовані черешеньки Панфрут надзвичайно ніжні, вони зберегли свій природній літній аромат, смакові та поживні характеристики. А маленьким експериментаторам варто додати всього трішечки води і вже через декілька хвилин ягідки відновлять свою літню форму. Зустрічаються відтінки від темно-червоного до бордового кольорів. Так, як створила природа. Сублімована черешня має виразний аромат, як у щойно зібраних плодів. В міру солодка з приємною кислинкою. Притаманна хрустка структура, що набута в процесі сублімації.
Як виробляється?
Сублімація від Панфрут — це інноваційний спосіб сушіння свіжих фруктів, ягід та овочів із збереженням корисних, смакових та ароматичних характеристик продуктів. Щоб зробити сублімовану черешню, наші фермери зростили органічні ягоди, а технологи відібрали та заморозили дозрілі плоди. Потім дбайливо їх висушили, випаровуючи всі кристали води. Так з’явився органічний, хрусткий та поживний смаколик. Скуштувавши лиш 20 грамів сублімованої черешні, ви з’їдаєте майже 200 грамів натуральних ягід. Наші сублімати мають здатність зберігати 97% корисних властивостей до 15 років.
Що в ній корисного?
Сублімована черешня, як і свіжа має у своєму складі великий запас корисних речовин та мінералів. Вітаміни групи А, В, С, РР, органічні кислоти, кальцій, залізо, пектин та мідь – лише частина того, яку користь ви отримаєте споживаючи ці ягоди. Є у складі черешні і природній мелатонін, який подбає про здоровий сон та збуджену нервову систему.
Як краще смакувати сублімовану черешню?
Сублімована черешня шматочками від Панфрут вживається окремо, як поживний перекус. Також натуральними плодами можна корисно урізноманітнити сніданок додаючи сублімат до каші, млинців, сирників чи натурального йогурту. Із сублімованої черешні готують пікантні соуси, що смакують з м’ясними стравами, також сублімат додають до випічки, чізкейків, морозива, коктейлів та глінтвейну.
Склад: черешня сублімована органічна 100%
на 100 г | на 20 г | % Денної норми* | |
Вуглеводи | 62,4 г | 12,48 г | 2,7 % |
Цукри | 13,2 г | 2,64 г | 5,28 % |
Клітковина | 0,3 г | 0,07 г | 0,24 % |
Білок | 1,5 г | 0,31 г | 0,31 % |
Сіль | 0 г | 0 г | 0 % |
Жири | 0,4 г | 0,08 г | 0,08 % |
Насичені жири | 0 г | 0 г | 0 % |
Холестерин | 0 г | 0 г | 0 % |
Натрий | 6,0 г | 1,2 г | 0,09 % |
Доданий цукор | 0 г | 0 г | 0 % |
Вітамін А | 25,0 мг | 5,0 мг | 0,53 % |
Вітамін С | 15,0 мг | 3,0 мг | 3,39 % |
Кальцій, Ca | 16,0 мг | 3,2 мг | 0,4 % |
Залізо, Fe | 1,8 мг | 0,36 мг | 1,87 % |
Енергетична цінність | 908 кДж | 181 кДж | 2,13 % |
Енергетична цінність | 217 ккал | 43,3 ккал | 2,13 % |
* рекомендована добова норма споживання 2000 kcal (ккал) в день для загального харчування
Увага! Не вживати у випадку харчової непереносимості.